Telematica

Communicatie

Telematica is een mooie verzamelnaam voor de gehele communicatie in uw bedrijf.

Een goed geïnstalleerd en gecertificeerd netwerk met daarop een naar uw wensen aangepaste telefooninstallatie is onmisbaar voor elk bedrijf. Met een ruime ervaring aan bereikbaarheidsoplossingen in telematica is Installatie Bedrijf Schoonhoven uw ideale partner.

Telefonie

Telefonie is volop in beweging. In de mobiele sector maar vooral in de vaste telefonie. Bereikbaarheid en een betrouwbaar telefoonsysteem zijn een pré voor elk bedrijf. Of u nu een telefooninstallatie wilt met 4 toestellen of met 300 toestellen bij Installatie Bedrijf Schoonhoven zult u zeker slagen. Van aangesloten gsm-boxen op een centrale tot het koppelen van verschillende vestigingen van één bedrijf.

Voor elke situatie kunnen wij een passende oplossing verzorgen.

Datanetwerken

Een datanetwerk is de "levensader"voor elk bedrijf. Over dit netwerk kunnen verschillende signalen worden verstuurd o.a. computersignalen, telefoniesignalen.

IBS kan een gecertificeerd netwerk opleveren met daarbij een, in samenspraak met u, samengestelde patchkast. In deze kasten komen de werkplek aansluitingen samen en zal de actieve apparatuur worden geplaatst. Patchkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Enkele voorbeelden zijn: kasten met geforceerde koeling tot kasten met een no-break voeding.

Daarnaast zijn er nog vele andere verbindingen (zoals glasvezel) die IBS voor u kan realiseren. Ook voor telematica kunt u dus terecht bij IBS.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.